VIDEO Măcel pe o autostradă din Anglia! 7 morţi, 51 de rănţi şi 34 de maşini făcute praf

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident în lanţ, în Anglia
Accident în lanţ, în Anglia

Cotidianul „Daily Mail“ relatează că 7 oameni au murit şi cel puţin 50 au fost răniţi într-un cumplit accident în lanţ produs pe autostradă M5 din sud-vestul Angliei.

UPDATE 15.30 Poliţia din Somerset a anunţat că bilanţul morţilor este de şapte, nu de 16 persoane cum s-a vehiculat iniţial, scrie BBC News. Numărul răniţilor se ridică însă la 51 de persoane, care au fost prinse între fiarele celor 34 de maşini implicate vineri seară în carambol.

Potrivit primelor date furnizate de poliţie, ceaţa este vinovată pentru producerea accidentului rutier cumplit în apropierea oraşului Taunton, în sud-estul Angliei.

Dă click pentru FOTOGALERIE

Accident în lanţ, în Anglia
Accident în lanţ, în Anglia
Accident în lanţ, în Anglia

Mai multe, TIR-uri implicate

Presa britanică relatează că în accidentul în lanţ petrecut vineri noaptea au fost implicate 34 de vehicule, printre ele câteva camioane şi TIR-uri care aveau rezervoarele de combustibil pline. Martori oculari au afirmat că au auzit mai multe explozii.

Accident în lanţ în Anglia
Cumplit accident rutier în sud-vestul Angliei

Un şofer care se afla în zonă a relatat pentru BBC că parcurge drumul acela de cel puţin 18 ani, dar că niciodată nu a văzut un astfel de accident groaznic. Un alt bărbat a relatat la postul Sky News că a văzut scene de coşmar, în care şoferii aflaţi la faţa locului încercau să scoată oamenii prinşi în maşinile făcute acordeon.

Maşini, mistuite de flăcări

Accident rutier în Anglia. 30 de maşini implicate

În urma impactului cel puţin patru maşini au luat foc, fiind necesară intervenţia de urgenţă a pompierilor. Echipe de descarcerare au fost chemate la faţa locului pentru a scoate dintre fiarele contorsionate ale maşinilor.

Trafic blocat pe autostrada M5

Imaginile prezentate de televiziunile britanice arată imagini înfiorătoare cu vehicule incendiate sau răsturnate. Traficul a fost oprit pe autostrada M5 (pe segmentul în care a avut loc accidentului) pentru mai multe ore.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite