Accident feroviar în Turcia soldat cu 4 morţi şi 17 răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru persoane au murit şi alte 17 au fost rănite după ce un tren expres care mergea de la Eskisehir către Istanbul s-a ciocnit astăzi cu un vehicul folosit în construcţii în nord-estul provinciei Eskisehir, a declarat un oficial turc citat de agenţia Associated Press.

Adjunctul şefului Departamentului de Pompieri din Bozuyuk, Gurhan Bilgili, a declarat că mai multe vagoane ale trenului, care se deplasa din capitala ţării, Ankara, spre Istanbul, au deraiat. "Încă mai sunt câţiva pasageri blocaţi în primul vagon şi noi ne străduim să-i salvăm", a spus Bilgili.

Au existat informaţii contradictorii asupra modului în care s-a produs accidentul. Unul dintre pasageri, Soner Celik, a spus postului CNN din Turcia că utilajul care transporta pământ lucra la amenajarea unui loc din apropierea căii ferate şi a alunecat pe panta unui deal, prăbuşindu-se peste tren. Primarul oraşului Bozuyuk, Ismail Sagiroglu, a declarat că utilajul a ajuns din neglijenţă în apropiere de calea ferată, relatează Agerpres.

Imaginile televizate ale accidentului au arătat cum salvatorii încearcă să scoată un bărbat blocat într-un vagon, printr-o fereastră. Bărbatul părea fixat de scaunul pe care stătea.

Nu au existat informaţii imediate referitoare la starea pasagerilor răniţi.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite