6 persoane au murit şi 24 au fost rănite într-un accident rutier lângă Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase persoane au murit, alte şapte fiind grav rănite, duminică noaptea, într-un accident rutier în care a fost implicat şi un camion din România, pe o autostradă în apropiere de Viena, potrivit serviciilor de intervenţie locale, informează Sydney Morning Herald.

Un autocar din Germania, un camion din România şi unul din Slovacia au fost cele trei vehicule implicate în accidentul rier din Austria.

Alte 17 persoane au fost şi ele rănite uşor în accidentul care a avut loc aproape de miezul nopţii pe autostrada A21, în apropiere de Baden, la circa 50 km de Viena. Circumstanţele în care s-a produs incidentul sunt încă necunoscute.

Citiţi şi:

Trei maşini au fost avariate într-un accident pe Şoseaua Petricani

Autocarul a lovit un camion, iar coliziunea între cele două vehicule a afectat un alt camion, dintr-o cauză necunoscută până în prezent, potrivit primelor informaţii furnizate de serviciile de intervenţie austriece, scrie Sydney Morning Herald.

Cele două camioane sunt înmatriculate în Slovacia şi România. Potrivit serviciilor de intervenţie, patru dintre cele şase persoane moarte se aflau la bordul autocarului, care transporta 38 de pasageri.

Toate persoaneele rănite au fost spitalizate la Viena, Moedling, Baden şi Sankt-Poelten, mai precizează cotidianul citat.

CLIIMA20100222 0034 1 jpeg
Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite