Atac soldat cu moartea a opt persoane în Mexic, surprins de camerele de supraveghere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O înregistrare video obţinută de CNN surprinde atacul mai multor bărbaţi înarmaţi, presupuşi traficanţi de droguri, asupra unor persoane din statul mexican Chihuahua.

Evenimentele, surprinse de camerele de supraveghere din oraş, s-au petrecut în plină zi, în urmă cu o lună, când opt persoane şi-au pierdut viaţa. Printre victime se numără şi o fetiţă de 14 ani, potrivit purtătorului de cuvânt al procurorului general din Chihuahua, Carlos Gonzalez.

Bărbaţii, bănuiţi că ar fi ucigaşi plătiţi de un cartel al drogurilor, pot fi văzuţi cum deschid focul împotriva maşinilor şi a unui complex rezidenţial.

Gonzalez a menţionat că nu există dovezi că victimele ar fi fost implicate în trafic de droguri, adăugând că motivul crimelor este neclar.

În imagini, oamenii înarmaţi sunt văzuţi în timp ce se apropie de un vehicul pentru a primi ceea ce pare a fi un ordin de asasinare, potrivit CNN.

O altă parte a înregistrării surprinde momentul în care doi bărbaţi înarmaţi opresc o maşină şi îl sechestrează pe şofer. Mai tărziu, bărbaţii împuşcă două persoane dintr-un SUV, iar apoi atacatorii pot fi văzuţi cum aleargă spre un complex rezidenţial, deschizând focul spre uşile şi geamurile clădirii.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite