8.000 de dolari, în monede, pentru o maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Ohio şi-a cumpărat un automobil cu monede în valoare de 8.000 de dolari, pentru numărarea cărora personalul centrului Chevrolet Silverado din Cincinnati a avut nevoie de 90 de

Un bărbat din Ohio şi-a cumpărat un automobil cu monede în valoare de 8.000 de dolari, pentru numărarea cărora personalul centrului Chevrolet Silverado din Cincinnati a avut nevoie de 90 de minute. James Jones, în vârstă de 70 de ani, a adus monedele - de zece cenţi, douăzeci şi cinci de cenţi, jumătate de dolar - în 16 cutii (ambalaje de metal pentru cafea). Însă automobilul la care visa costa 16.000 de dolari. Pentru diferenţă, Jones a prezentat un cec.

Ceea ce l-a uimit mai mult pe fiul său, Dennis Jones, a fost faptul că tatăl lui şi-a schimbat mereu economiile în monede, începând din anul 1981, pe motiv că bancnotele pot să fie distruse în urma incendiilor. Monedele se deteriorează mult mai greu, spunea el. În 19 ani de activitate nu mi s-a mai întâmplat să văd aşa ceva", a declarat Biff Arnold, de la centrul de comercializare a autoturismelor.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite