O dispută pe Facebook se încheie cu o dublă crimă în SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O dispută care a izbucnit pe Facebook s-a terminat cu uciderea unui cuplu de tineri din Mountain City, un orăşel din Tennessee, în sudul Statelor Unite, a anunţat vineri poliţia locală, care i-a arestat pe cei doi presupuşi autori ai crimei, relatează AFP.

Billy Clay Payne, în vârstă de 36 de ani, şi Billie Jean Hayworth, în vârstă de 23 de ani, au fost ucişi pe 31 decembrie prin împuşcare cu mai multe gloanţe în cap. De asemenea, lui Payne i-a fost tăiat gâtul, în timp ce bebeluşul lor a fost găsit, în viaţă, în braţele mamei sale, a declarat şeriful Mike Reece pentru AFP.

Poliţia a arestat ulterior doi suspecţi, Jamie Curd şi Marvin Potter, care au fost inculpaţi pentru crimă şi plasaţi în detenţie.

Aceştia doi sunt prietenul şi tatăl unei femei împotriva căreia cele două victime au depus plângere anul trecut pentru hărţuire, invocând ameninţări la telefon şi pe Internet, a adăugat şeriful Reece.

Supărare mare pentru că şi-a pierdut câtiva "prieteni virtuali"

Femeia în vârstă de aproximativ 30 de ani suferă de un handicap fizic şi îşi petrece majoritatea timpului pe Facebook, a explicat el. Însă ea s-a înfuriat după ce câteva persoane au decis să îşi întrerupă relaţiile cu ea pe reţeaua de socializare, ştergând-o din lista de "prieteni".

"Există mai multe cazuri de hărţuire, în faţa justiţiei, în jurul acestei femei, în legătură cu (reţeaua de socializare) Facebook. Dar, de această dată, lucrurile au scăpat de sub control. Este singurul mobil pe care-l putem avansa" pentru a explica crimele, a declarat şeriful.

"Însă nu aş putea să spun de ce (presupuşii criminali) au ales să-i omoare tocmai pe acest băiat şi pe această fată dintre toate persoanele cu care aveau probleme", a adăugat şeriful, care a precizat că serviciile sale anchetează o posibilă implicare a femeii în acest caz.

"Trebuie să dovedim că ea a jucat un rol. Însă acest lucru ar putea să fie dificil", a declarat el.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite