Cazul dispariţiei unei fetiţe de patru ani şochează Mexicul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O feriţă de patru ani din oraşul Mexico, a cărei dispariţia a fost anunţată luna trecută, a fost găsită moartă în propriul dormitor. Potrivit procurorilor, cauza Paulette Gebara Farah a murit sufocată, iar mama fetiţei este principalul suspect.

Încă de când dispariţia micuţei a fost raportată la poliţie, pe 22 martie, în tot oraşul au fost răspândite fotografii, iar ştirea a fost difuzată prin intermediul tuturor canalelor de media. Dispariţia lui Paulette, care avea dificultăţi de vorbire şi de mobilitate, a fost anunţată de familie.

Miercuri însă, atunci când poliţia a încercat să refacă şirul evenimentelor din noaptea în care a dispărut, corpul fetiţei a fost găsit într-un sac negru, de plastic, aflat între saltea şi cadrul patului. Întrebat de presă de ce poliţia nu a reuşit să o găsească pe Paulette mai repede, procurorul Alberto Babaz a declarat că aceştia şi-au concentrat eforturile de căutare în afara casei.

"Mama fetei este singurul suspect. Nu am nicio îndoială că avem de-a face cu o omucidere", a declarat pentru CNN Babaz.

Părinţii şi două bone au fost reţinute după ce poliţia a remarcat că există discrepanţe în poveştile lor.

Membrii familiei s-au întors dintr-o vacanţă cu o zi înainte ca dispariţia lui Paulette să fie anunţată. Anchetatorii nu au stabilit deocamdată când a decedat fetiţa.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite