Un copil în vârstă de trei luni, rănit în atacul din Colorado

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil în vârstă de trei luni se află între persoanele rănite în cursul atacului armat din Colorado, a anunţat o sursă medicală din Aurora (Colorado), relatează site-ul 9news.com.

Spitalul a declarat pentru site-ul american că cel mai tânăr dintre pacienţii pe care i-a primit pentru a-i acorda îngrijiri în urma atacului armat are vârsta de doar trei luni. Situaţia de sănătate a copilului nu era cunoscută, precizează 9news.com.

Nicole Williams de la Swedish Medical Center a declarat că spitalul a fost alertat în vederea unui "incident cu victime în masă" vineri, la ora locală 1.15 (10.15, ora României). Ea a precizat că spitalului i s-a solicitat să se pregătească în vederea primirii a cel puţin 20 de pacienţi.

Atacul "este absurd", a declarat un martor pentru site. "Vrem să ştim ce rost a avut. Nu are niciun sens. Habar nu avem ce să înţelegem (din acest gest). El (atacatorul) a împuşcat copii mici, a împuşcat adulţi, ne-a împuşcat prieteni cu care mergem la şcoală. Este trist", a continuat martorul.

Poliţia a arestat vineri un suspect în urma unui atac armat la premiera ultimei părţi a trilogiei Batman, "The Dark Knight Rises", la un cinemaograf din Aurora, statul Colorado, în care au fost ucise 14 persoane, iar alte 50 au fost rănite, potrivit autorităţilor.

Citeşte şi: Atac armat la un cinematograf din Colorado: 12 morţi

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite