"Este cineva acolo? Am 11 ani şi am fost răpit. Sunt speriat. Te implor ajută-mă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta este mesajul lui Adam, un băieţel în vârstă de 11 ani, care a fost răpit de unchiul său şi este ţinut în Orientul Mijlociu.

Copilul a fost răpit de familia tatălui în timp ce vizita un membru al familiei în Qatar împreună cu mama sa. Tatăl băiatului a murit în urma unui accident tragic în 2005, scrie Daily Mail.

"E cineva acolo, te rog ajută-mă. Sunt singur şi nu am nicio idée ce să fac. E terifian. Sunt speriat şi am nevoie de ajutor.  Te implor ajută-mă", este mesajul unui băieţel din Marea Britanie care este tinut în captivitate de doi ani de unchiul său în Qatar Doha.

Mama, Rebecca Jones, a făcut tot posibilul să-şi ia fiul înapoi şi după luni de durere şi disperare femeia a hotărăt să facă public cazul în speranţa că autorităţile din Qatar se vor sesiza şi o vor ajuta să îşi aducă fiul înapoi acasă.

Cazul se află în atenţia Ministrului de Externe britanic care a declarat că situaţia lui Adam este un exemplu concret de probleme care pot apărea în urma căsătoriilor mixte dintre cetăţenii britanici şi cei străini.

În ultima vizită în Qatar, unchiul i-a vorbit mamei despre moştenirea lui Adam în valoare de aproximativ un million de lire sterline. Unchiul a pregătit actele în limba arabă şi a convins-o pe Rebecca să le semneze. Imediat ce a semnat actele, femeia şi-a dat seama că ceva e în neregulă.

Formularele au fost, de fapt, o încredinţare de custodie a copilului către rudele tatălui.

În timp ce ea era plecată să semneze actele, copilul a fost luat din casa bunicilor şi ascuns la o altă rudă a acestora. Atunci a fost ultima dată când mama şi-a văzut copilul.

În ultimii doi ani, Rebecca a cheltuit peste 40.000 de lire pe bilete de avion şi proceduri legale pentru a-şi recupera fiu. Ea şi sotul ei actual au ttrebuit să-şi vândă casa ca să facă faţă cheltuielilor.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite