Un conducător auto a fost prins vorbind la două telefoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer din SUA a fost prins folosind două telefoane mobile, în timp ce conducea cu o viteză de 70 km/oră. În urma acestei escapade conducatorul auto a rămas pieton pentru un an.

Un şofer din SUA a fost oprit de poliţie după ce a fost surprins în timp ce folosea două telefoane mobile în acelaşi timp. Poliţiştii au observat că acesta ţinea într-o mâna un telefon la care vorbea, iar în cealălaltă mână avea un telefon de pe care trimitea mesaje. Mai mult, bărbatul, în vârstă de 34 de ani, nu şi-a încheiat apelul telefonic după ce a fost tras pe dreapta, făcând poliţiştii să îl aştepte până îşi termină convorbirea, relatează The Sun.
Bărbatul a negat acuzaţiile potrivit cărora ar fi condus cu genunchii în timp ce vorbea la telefon, insistând că avea mâna dreaptă pe volan. El s-a apărat spunând că nu trimitea mesaje, ci doar căuta un număr pentru persoana cu care vorbea la telefon.
Secker a fost găsit vinovat pentru conducere fără asigurare, folosirea telefonului la volan şi pentru conducerea neadecvată a unui autoturism. În urma sentinţei a primit interdicţie de a conduce timp de un an de zile şi a primit 14 puncte de avertizare, care nu se vor şterge după expirarea interdicţiei. Avocatul lui, Simon Nicholls nu este mulţumit de penalizarea pe care a primit-o clientul său, adăugând: „Vedem mereu oameni care conduc mâncând mere sau facând tot felul de lucruri stupide la volan. David a avut ghinion pentru că a fost prins".

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite