Unei cerşetoare românce de 74 de ani i-a fost interzis să intre în centrul oraşului galez Cardiff

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O româncă în vârstă de 74 de ani a primit interdicţie de a intra în centrul oraşului galez Cardiff, pe motiv că a hărţuit oamenii pe stradă, cerşind.

Agripina Gheorghe, fără domiciliu stabil în Marea Britanie, aborda deseori oamenii din Cardiff, afişând o pancartă pe care scria că are nevoie de bani pentru a cumpăra scutece şi lapte pentru copiii ei, relatează The Independent.

În urma plângerilor depuse de vânzătorii magazinelor, septuagenara a fost reţinută, iar ulterior a primit o interdicţie de a mai cerşi oriunde în Cardiff sau de a mai intra în centrul oraşului între orele 8.00 şi 20.00. Interdicţia este valabilă timp de trei ani.

"Vom continua să ne asigurăm că cei vizitează, lucrează sau locuiesc în centrul oraşului, o vor putea face liniştiţi, fără să fie hărţuiţi de cerşetori. Persoanele care au primit interdicţie au primit şi oportunitatea să lucreze, dar din păcate au continuat să cerşească. Prin aceste interdicţii sperăm să îşi schimbe comportamentul", a declarat sergentul Geraint White. 

Tot el a explicat că în cazul în care Agripina Gheorghe va încălca interdicţia, ea va fi amendată, închisă sau ambele.



În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite