Un restaurant din Berlin cu specific canibal caută donatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Localul, care urmează să se deschidă pe 8 septembrie, este patronat de un brazilian, care doreşte ca "tematica" restaurantului să fie specialităţile wari, din carne de om, specifice bucătăriei din jungla amazoniană.

Un restaurant care urmează să deschidă în curând, în Berlin, a stârnit curiozitate, dar şi indignare, după ce a anunţat, în campania publicitară de inaugurare, că este în căutare de donatori pentru a putea oferi specialităţi canibale clienţilor săi, informează La Vanguardia.

"După un control medical amănunţit, dumneavoastră decideţi care parte a corpului dumneavoastră sunteţi dispus să o donaţi", se specifică pe pagina web a restaurantului, sub titlul "Cum puteţi deveni colaborator". Restaurantul se numeşte "Flimé", urmează să deschidă pe 8 septembrie, iar locaţia exactă a acestuia nu a fost încă divulgată.

Restaurantul oferă, astfel, pentru download, un formular care trebuie completate cu datele personale ale donatorului potenţial, precum şi identitatea, vârsta, posibilele boli cronice, consumul de tutun, droguri şi alcool, greutate şi grupă sanguină, ba chiar şi eventuala sarcină, dacă donatorul este femeie.

Proprietarul restaurantului, brazilianul Eduardo Amado, a anunţat că restaurantul "Flimé" va oferi preparate tradiţionale din bucătăria wari, un sat canibal din jungla amazoniană, în combinaţie cu alte reţete clasice braziliene.

Citeşte pe adevarul.es cine va suporta cheltuielile de spitalizare ale donatorilor, care este filosofia despre mâncare a culturii wari şi vezi un video cu interviul luat patronului localului

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite