VIDEO Unul dintre cei patru călăreţi ai Apocalipsei, filmat în timpul revoltelor din Egipt?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Egiptul a fost dintotdeauna un loc plin de mistere, dar o înregistrare surprinsă joi seară de reporterii de la televiziunea MSNBC intră în categoria paranormalului sau a...trucajului.

În imaginile filmate de MSNBC în piaţa Tahrir din Cairo, îşi face apariţia un călăreţ transparent, alb-verzui, ce a stârnit un adevărat val de comentarii deşi, cel mai probabil, "arătarea" este rezultatul unei dâre de fum, ori reprezintă o hologramă, o reflexie a focului sau a lentilei.

Imediat după difuzarea imaginilor, înregistrarea cu "calul fantomă" a început să se răspândească rapid, însoţită de o serie de comentarii religioase. Cea mai răspândidă teorie, în fara celei care implică o reflexie a luminii în lentilă, este cea care îl invocă pe "unul dintre cei patru călăreţi ai Apocalipsei", ce reprezintă o viziune apocaliptică prezisă în Cartea Apocalipsa Sfântului Ioan Evanghelistul.

În capitolul 6 se vorbeşte despre cei patru călăreţi care vor străbate pamântul: primul fiind chiar Iisus care vine să câştige inimile oamenilor, aflat pe un cal alb, urmat de un cal roşcat (război), unul negru (foamete) şi unul pământiu (moarte).

Prin urmare, o mulţime de oameni sunt convinşi că arătarea din înregistrare este cel de-al patrulea călăreţ, apărut în mijlocul ciocnirilor violente din Egipt.

Alte persoane, care iau în calcul minunile tehnologiei, sunt de părere că au fost folosite imaginile generate pe calculator (CGI), care au rol crucial în multe producţii de succes de la Hollywood.

Trăim, într-adevăr, în vremuri interesante, dar e puţin probabil ca cei de la MSNBC să-l fi surprins pe cel de-al patrulea călăreţ al Apocalipsei.

Iată mai jos înregistrarea

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite