Berlusconi caută leacul pentru bătrâneţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La o întrunire politică din luna martie a acestui an, Berlusconi a prezis că leacul pentru cancer va fi descoperit înainte ca mandatul să se termine în 2010 şi că este convins că prin mijloace ştiinţifice, durata medie a vieţii oamenilor poate fi ridicată la 120 de ani.

Premierul italian, Silvio Berlusconi (73 de ani), a devenit cel mai mare investitor al companiei Molecular Medicine din Milano, care se ocupă cu producerea de medicamente împotriva cancerului. Berlusconi, care de-a lungul timpului a reuşit să se vindece de cancer la prostată, este totdată unul dintre principalii investitori ai fundaţiei San Raffaele del Monte Tabor care plănuieşte să construiască un centru de cercetare al cărui scop va fi de a găsi metode de combatere ale efectelor îmbătrânirii. Centrul de cercetare va fi construit anul acesta cu o investiţie de 150 milioane de euro, potrivit "The Telegraph".

Sursa citată susţine că medicul personal al lui Berlusconi, Umberto Scapagnini, a declarat că premierul italian se află într-o formă excepţională. "Starea sa de sănătate şi apetitul său sexual sunt ca cele ale unui bărbat cu 15 ani mai tânăr decât Berlusconi" a declarat Scapagnini. Acesta din urmă, susţine că în 2004 i-a preparat premierului italian un elixir după o reţetă bazată pe dieta tibetanilor care trăiesc peste 100 de ani.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite