Domnica Cemortan: “Sunt gata să depun mărturie. Nu mă ascund”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Sirena" din Republica Moldova spune că mărturia sa ar face ancheta "obiectivă". Ministerul de Interne de la Chişinpu spune că nu a primit nicio solicitare de la italieni.

Balerina de origine moldoveană care a devenit peste noapte martor-cheie în dosarul deschis pe numele căpitanului Francesco Schettino spune că este gata să vorbească cu investigatorii şi să-l apere pe căpitan de acuzaţii.

"Sunt gata să depun mărturie pentru ca în acest fel ancheta să devină obiectivă", a declarat Domnica Cemortan pentru AFP. Agenţia îi pusese întrebarea în lumina informaţiilor că procurorii italieni ar căuta-o pentru a-i pune întrebări.

"Locuiesc la mama mea şi nu mă ascund pentru că nu am niciun motiv. Nici procurorii şi nici poliţia italiană nu au încercat să ia legătura cu mine", a mai spus ea, conform AFP.

Ministerul de Interne din Republica Moldova a precizat pentru agenţia de presă că nu a primit nicio solicitare oficială din partea Italiei pentru a da de urma Domnicăi Cemortan şi a o aduce la interogatorii.

Citeşte şi:
Profesorii Domnicăi Cemortan de la Colegiul de Coregrafie din Chișinău: „Nu iese fum fără foc"

Sirena moldoveancă şi Titanicul italian

Mărturiile Domnicăi Cemortan: „Schettino este unul dintre cei mai buni căpitani"

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite