TRAGEDIE FEROVIARĂ ÎN CHINA 33 decedaţi şi 200 răniţi după ce un tren de mare viteză a căzut de pe un pod VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tren care se deplasa pe ruta Hangzhou - Wenzhou, din China, a deraiat, iar două vagoane au căzut de pe un pod din regiunea Zhejiang.

UPDATE 03:00 AFP a anunţat că numărul pesoanelor care au decedat în urma coliziunii celor două trenuri a crescut la 33. Echipele sosite la faţa locului au mai găsit şi 200 de răniţi.

Conform ageţiei chineze Xinhua, accidentul a avut loc sâmbătă seară, iar la faţa locului au ajuns echipe de descarcerare, poliţişti şi pompieri, dar nu se ştie însă dacă există victime. Jurnaliştii chinezi au anunţat că cel puţin 11 persoane au murit în urma accidentului, iar alte 89 au ajuns la spital.

Din primele informaţii se pare că trenul a deraiat, după care a fost lovit din spate de un alt tren. Şi patru vagoane ale celei de-a doua garnituri au deraiat, accidentul având loc în jurul orei locale 20.30 (14.30, ora României).

China a investit, în ultimii ani, miliarde de dolari pentru a crea cea mai modernă şi rapidă cale ferată din lume. În urmă cu doar câteva săptămâni, premierul chinez Wen Jiabao a inaugurat o nouă linie de cale ferată pentru trenuri de mare viteză, care a valorat nu mai puţin de 33 de miliarde de dolari.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite