Silviu Ionescu se teme că va fi spânzurat, în Singapore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu Ionescu
Silviu Ionescu

Diplomatul Silviu Ionescu, judecat pentru 13 capete de acuzare printre care şi pentru accidentul soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor două, riscă să fie condamnat la moarte prin spânzurare, în Singapore.

Deşi anchetatorii incidentului au stabilit că românul este vinovat de evenimentul rutier din decembrie 2009, Silviu Ionescu susţine în continuare că nu el este autorul accidentului. Ba mai mult, acesta a declarat că Guvernul din Singapore i-a inscenat totul.

"Sistemul nostru de transmisie nu este foarte sigur, iar acele materiale au fost interceptate. M-au pândit şi m-au aşteptat la cotitură. I-am deranjat că arătam lumii adevărul. Guvernul din Singapore mi-a înscenat totul", a mărturisit Silviu Ionescu, potrivit realitatea.net. Diplomatul a adăugat că procesul este o mascaradă, că martorii se contrazic în declaraţii şi că sunt intimidaţi de către procurori.

Totodată, acesta a declarat că Singapore nu a respectat prevederile Tratatului de la Viena, potrivit căruia diplomatul are imunitate pe teritoriul ţării în care a lucrat şi a produs o infracţiune.

Află de ce consideră reprezentanţii Ministerului de Externe din Singapore că Silviu Ionescu nu are dreptul la imunitate diplomatică

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite