VIDEO Amuzante sau obscene? Cum arată costumele de baie ale jucătorilor de polo din Singapore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa naţională de polo din Singapore, la Jocurile Asiatice din 2010
Echipa naţională de polo din Singapore, la Jocurile Asiatice din 2010

Costumele de baie ale echipei naţionale de polo din Singapore au generat critici aprinse din partea reprezentanţilor Jocurilor Asiatice (Asiad), din China.

"Nepotrivit", "amuzant", dar şi "obscen" - astfel a fost descris slipul purtat de jucătorii de polo de la Asiad, după ce semiluna şi stelele albe ale steagului singaporez au ajuns pe partea din faţă a costumului de baie.

Imaginile cu jucătorii de polo în slip au stârnit atât hohote de râs, cât şi indignare în oraşul chinez Guangzhou, unde se desfăşoară Jocurile Asiatice în perioada 12-27 noiembrie. În timp ce telespectatorii şi publicul au considerat "amuzante" costumele de baie ale singaporezilor, oficialii competiţiei şi autorităţile le-au descris ca fiind "obscene".

Semiluna şi stelele albe, reprezentative pentru steagul statului din peninsula asiatică Malacca, au fost desenate pe porţiunea slipului care acoperă chiar zona inghinală a jucătorilor. 

"Însemnele drapelului singaporez trebuie tratate cu demnitate" a atras atenţia un ministru al Guvernului din Singapore care susţine că autorităţile nu au fost consultate la concepere modelului.

Jucătorii de polo din Singapore

Odată cu începerea Asiad, echipele naţionale nu mai au voie să modifice echipamentul. Sportivii echipei naţinale din Singapore şi-au prezentat oficial scuzele şi au declarat că vor modifica modelul de îndată ce competiţia va lua sfârşit, informează BBC News.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite