VIDEO Miracol în Turcia! Un bebeluş de două săptămâni a fost scos viu din ruine, la 48 de ore de la cutremur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bebeluş de două săptămâni a fost scos viu din ruine, la 48 de ore de la cutremur
Un bebeluş de două săptămâni a fost scos viu din ruine, la 48 de ore de la cutremur

În mijlocul infernului din estul Turciei, devastate de cutremur se întâmplă şi minuni. Un nou-născut a fost salvat de sub dărâmăturile unei clădiri din Van, la aproape 48 de ore după cutremurul de 7,3care a ucis sute de oameni.

Bebeluşul care a fost găsit sub dărâmături de echipele de salvatori este o fetiţă pe nume Azra Karaduman. Abia a împlinit 15 zile. Televiziunea CNN Turk a prezentat momentul în care bebeluşul complet dezbrăcat este scos de salvatori dintre zidurile prăbuşite ale unei case, este învelit într-o pătură (temperaturile au scăzut la aproape 0 grade în Turcia) şi predate medicilor. Şi mama şi bunica sa au fost scoase în viaţă din ruine.

Povestea micuţei Azra a impresionat lumea întreagă şi dă speranţă turcilor

Fetiţa de doar două săptămâni le redă speranţa turcilor loviţi de năpastă

image

Micuţa Azra, ale cărei mamă şi bunică au fost şi ele salvate, se află sub supraveghere, la spital

Mii de oameni, sub dărâmături

Federaţia Internaţională a Crucii Roşii (FICR) a anunţat marţi că sute sau chiar mii de persoane sunt încă blocate sub ruinele clădirilor prăbuşite în urma cutremurului de duminică din Turcia. Autorităţile turce continuă să caute supravieţuitori. Conform unui bilanţ provizoriu, seismul s-a soldat cu 366 de morţi şi 1.300 de răniţi. Cel puţin 2.260 de clădiri s-au prăbuşit în estul Turciei.

VIDEO

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite