Şocant! La doar şapte ani, o fetiţă e dansatoare într-un club de noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Huang, dansează într-un club ca să-şi ajute părinţii bolnavi
Huang, dansează într-un club ca să-şi ajute părinţii bolnavi

O fetiţă în vârstă de numai şapte ani, din nord-vestul Chinei, este nevoită să danseze într-un club de noapte ca să cumpere mâncare şi medicamente pentru părinţii ei bolnavi.

Ar fi trebuit să doarmă aşa cum fac copiii de vârsta ei. Huang Doudou (7 ani) din oraşul Urumqi, din provincia Xinjian din nord-vestul Chinei , este însă nevoită să danseze într-un club de noapte.

Îşi întreţine părinţii

„Daily Mail" relatează că fetiţa face asta de patru ori pe săptămână ca să le poată cumpăra părinţilor ei bolnavi de mâncare şi medicamente. Căştigă 80 de lire pe noapte ca să zâmbească şi să se mişte în ritmuri latino.

Huang (7 ani) dansează ca să îşi ajute părinţii

Machiată şi îmbrăcată în haine provocatoare

,,Este distractiv, dar din păcate nu termin mai devreme de 11 noaptea, când trebuie să mă apuc de lecţiile pentru şcoală", povesteşte Huang. Este machiată strident şi îmbrăcată în haine provocatoare.

Huang: ,,Uneori mă simt foarte obosită“

,,Îmi place să dansez şi uneori primesc bacşişuri care ne ajută să ne plătim facturile. Uneori mă simt foarte obosită", mai spune fetiţa.
Jurnaliştii de la „Daily Mail" povestesc că mama fetiţei nu-şi poate mişca piciorul în urma unui accident de maşină, iar tatăl ei are o formă gravă de ulcer.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite