FOTO Cea mai sexy rusoaică a devenit membră a Parlamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actriţa Maria Kozhevnikova a intrat în Dumă
Actriţa Maria Kozhevnikova a intrat în Dumă

Este actriţă, a fost votată cea mai sexy femeie din Rusia şi a apărut pe coperta unei publicaţii pentru bărbaţi. În urma alegerilor parlamentare de duminică frumoasa Maria Kozhevnikova a devenit deputat în Dumă rusă.

Actriţa Maria Kozhevnikova a fost aleasă membru al Dumei ruse, pe listele partidului premierului Putin, Rusia Unită, în urma legisaltivelor de duminică. Frumoasa rusoaică în vârstă de 27 de ani a fost aleasă în noiembrie 2011 cea mai sexy femeie din Federaţia Rusă. Fiică a unui cunoscut jucător de hochei rus, Maria Kozhevnikova a apărut în 2009 şi pe coperta Playboy, ediţia rusească. A devenit cunoscută ruşilor prin rolurile jucate în filme destinate tinerilor.

Maria Kozhevnikova
Maria Kozhevnikova
Maria Kozhevnikova

Victorie pentru Putin

Partidul Rusia Unită al lui Vladimir Putin obţine majoritatea absolută în Camera inferioară a Parlamentului (Duma) cu 238 de deputaţi din totalul de 450, potrivit datelor „repartizării preliminare a mandatelor". Potrivit Comisiei Electorale, Partidul Comunist, clasat al doilea în alegerile legislative de duminică, va avea 92 de deputaţi, Rusia Dreaptă (de centru-stânga) va avea 64 de locuri, iar Partidul Liberal-Democrat (naţionalist) 56.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite