Momentul terifiant în care un tată a ameninţat că îşi omoară fata cu o sabie samurai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Implicat într-un accident rutier, un bărbat de 34 de ani din provincia chineză Yunnan, urmărit de poliţie, a ameninţat, sub privirile îngrozite ale trecătorilor, că îşi omoară copilul cu o sabie samurai.

Zhang Gang se afla cu soţia şi cu fetiţa de nici patru ani, când a provocat un accident rutier. În loc să oprească, acesta a fugit de la locul accidentului, dar un echipaj de poliţie aflat în apropiere a plecat în urmărirea lui. După aproximativ 15 minute, poliţia a reuşit să.i blocheze maşina, dar Zhang Gang a refuzat să se predea, cerând poliţiei să se dea din calea lui.

"Am auzit cum maşina a trecut în viteză, după care a apăsat frâna, când două maşini de poliţie i-au blocat drumul. Şoferul s-a dat jos din maşină cu o uriaşă sabie şi cu ceea ce am crezut eu că este o păpuşă. Ulterior am realizat că este un copil", a povestit un fermier care a asistat la scena de coşmar.

"Părea şocată şi a început să plângă când şi-a auzit tatăl ţipând. Sabia a fost îndreptată către pieptul fetiţei tot timpul, iar el ţipa "Lăsaţi-mă să plec sau o omor. Vă jur, nu voi avea milă".

Fermierul a povestit apoi că şoferul nervos s-a urcat din nou în maşină, având, în continuare, sabia îndreptată către pieptul fetiţei şi a cerut să fie lăsat să plece.

În scurt timp la locul incidentului a ajuns un negociator al poliţiei, care a început să discute cu Zhang Gang, oferindu-le trupelor speciale posibilitatea să se apropie de maşină şi să salveze fetiţa.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite