Mama "i-a vrut binele": l-a ţinut în lanţuri timp de 23 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un chinez în vârstă de 40 de ani, bolnav mintal, este ţinut de 23 de ani în lanţuri de către mama sa, care susţine că îi vrea binele.

Legat cu lanţuri de un zid şi dezbrăcat complet, asta este imaginea lui Tang Zuhua, un bărbat care şochează o lume întreagă.

Mama sa, Xiao Anrong, susţine că îl ţine, de 23 de ani, încuiat într-un hambar din Chongqing, în sudul Chinei, "spre binele lui".

Femeia, în vârstă de 76 de ani, spune că îl iubeşte foarte mult şi este îngrijorată de ce se va întâmpla cu el când ea va muri.

După plecarea celorlalţi doi copii ai săi de acasă, Xiao a rămas singura care-i poartă de grijă bărbatului, îi face baie, îl tunde, îi face curăţenie în hambar şi îi dă de mâncare dintr-o pensie de 16 lire sterline pe lună, scrie Daily Mail.

Ea motivează că îşi ţine fiul în lanţuri, dezbrăcat, pentru că Tang Zuhua "îşi rupe hainele şi îşi face singur rău".

După ce a fost ţinut în lanţuri timp de 23 de ani, Tang nu mai este capabil să umble, muşchii picioarelor s-au atrofiat. El doarme pe jos pentru că mama lui nu-şi permite să-i cumpere un pat.

"Sper că mă va ajuta cineva. Îmi fac griji pentru viitorul fiului meu după ce eu nu voi mai fi. Am trei copii, ceilalţi doi, frate şi soră, sunt normali, dar el nu a fost niciodată normal, iar când a împlinit 17 ani a devenit violent şi spărgea lucrurile din casă. L-am încuiat în hambar şi l-am legat ca să-l ţin acolo şi pentru că mereu îşi rupea hainele a trebuit să-l las gol. Vecinii ne mai dau de mâncare, altfel nu ne-am descurca", a spus femeia.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite