Mai multe furtuni au ucis 54 de persoane în India - Revista presei internaţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa internaţională de azi scrie despre furtunile din India care au ucis 54 de oameni, fostul ministru de apărare al Venezuelei care a fost condamnat sau despre Uniunea Europeană care pregăteşte un fond de urgenţă pentru a împiedica extinderea crizei din Grecia. Printre alte subiecte, norul vulcanic afectează traficul aerian în Spania, iar zeci de persoane au fost rănite în urma unui accident de feribot în Manhattan.

Mai multe furtuni au ucis 54 de persoane în India. Furtunile violente din nordul şi estul Indiei au ucis, potrivit autorităţilor, cel puţin 54 de oameni. Centrul şi estul statului Uttar Pradesh au fost cel mai grav afectate, iar în Bihar au fost înregistrate 17 decese şi numeroase pagube materiale, scrie CNN.

Fostul ministru de apărare al Venezuelei a fost arestat. Raul Baduel, fostul ministru de apărare al Venezuelei, a fost condamnat la 8 ani de închisoare după ce a fost acuzat de corupţie. Baduel a fost unul dintre aliaţii cheie ai lui Hugo Chavez şi a jucat un un rol important în apărarea preşedintelui când a fost înlăturat temporar într-o lovitură de stat 2002, scrie BBC.

Uniunea Europeană pregăteşte un fond de urgenţă pentru a împiedica extinderea crizei din Grecia. Liderii europeni au căzut de acord asupra formării unui fond de urgenţă pentru a evita extinderea crizei din Grecia. Cei 16 conducători din zona euro au anunţat că lucrează la formarea fondului şi că urmează ca până la redeschiderea pieţelor să fie puse la punct elementele de bază ale acestuia, scrie Bussiness Week.

Norul vulcanic afectează traficul aerian în Spania. 16 aeroporturi din nordul Spaniei au fost închise după ce vulcanul Eyjafjallajokull din Islanda a erupt vineri. În jur de 190 de zboruri au fost anulate, iar numărul lor va creşte pe măsură ce aeroporturile se vor închide, scrie China View.

Zeci de persoane rănite în urma unui accident de feribot în Manhattan. Se pare că nava, care a lovit terminalul din Staten Island şi care avea la bord aproape 250 de persoane, a suferit nişte defecţiuni tehnice. Zeci de persoane a fost rănite în urma acestui accident, scrie Los Angeles Times.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite