FOTO/VIDEO Îmbrăcată în rochie de mireasă, o chinezoaică a încercat să se sinucidă. A fost salvată în ultima clipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O studentă de numai 22 de ani din China a încercat să-şi pună capăt zilelor, după ce a aflat că logodnicul ei s-a căsătorit cu o altă femeie.

Îmbrăcată cu o rochie de mireasă, Li a vrut să se arunce de la etajul şapte al unei clădiri rezidenţiale din provincia Jilin, oraşul Changchun. Ea a mărturisit că nu poate trăi cu gândul că cel cu care avea o relaţie de patru ani şi cu care ar fi trebuit să se căsătorească peste câteva zile a părăsit-o şi s-a însurat cu o altă femeie.

Potrivit unei televiziuni locale, Li a stat pe pervazul ferestrei sale, plângând, aproximativ o oră, până la venirea poliţiei.

image

Pe când vecinii încercau să o convingă să renunţe la gândurile sinucigaşe, tânăra şi-a făcut avânt să se arunce, când a fost prinsă de un ofiţer comunitar. Acesta a apucat-o de umeri şi de rochie şi, ajutat de un bărbat de la etajul inferior, a reuşit să o salveze pe Li.

image
image
image
image

Pentru orice eventualitate, echipajele de salvare sosite la faţa locului instalaseră sub pervaz o saltea. Li a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital, potrivit Msnbc.

image
În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite