VIDEO Stewardesele Kung Fu din China. Nu le enerva!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Par firave, dar sunt extrem de periculoase, dacă le superi! Este vorba despre stewardesele chineze care fac antrenamente de arte marţiale. ...Pentru autoapărare şi pentru a împiedica eventualele atacuri teroriste în timpul zborului.

China Eastern Airlines, ca mărime, cea de-a patra companie de aviaţie din China, se preocupă de siguranţa zborului într-o manieră inedită. Stewardesele, mici şi firave, te pun pune la pământ cât ai clipi pentru că iau lecţii de arte marţiale.

Gata să-i ajute pe agenţii de pază

Micile Kung Fu îi pot ajuta astfel pe agenţii de securitate şi pe poliţiştii de la bordul avioanelor în cazul unui atac terrorist sau a vreunui pasager violent, scrie „China Daily".

450 de absolvente în februarie

Primul lot de stewardese (20 de tinere) a absolvit cursurile de arte marţiale la 16 decembrie 2011. Până la sfârşitul lui februarie vor fi peste 450 de absolvente. Compania de aviaţie China Eastern Airlines cu sediul în Shanghai este hotărâtă ca toate cele 2.500 de însoţitoare de bord să fie în stare să oprească orice individ care pune în pericol siguranţa zborului.

Măsuri contra pasagerilor băuţi

Nu este prima companie de aviaţie din China care ia astfel de măsuri. În aprilie 2010, Hong Kong Airlines a început să-şi iniţieze însoţitoarele de bord în Wing Chung, o formă a Kung Fu, ca să facă faţă pasagerilor care violenţi sau beţi.

VIDEO - primele cursuri ale stewardeselor Hong Kong Airlines

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite