Un soldat danez ucis şi alţi 5 răniţi în Afganistan - Revista presei internaţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa internaţională de astăzi scrie despre uciderea unui soldat danez în Afganistan, neparticiparea lui Andy Roddick la Cupa Davis sau obţinerea vizei de către Shahar Per. Printre alte subiecte, Safet Susic pleacă în turneu după jucătorii bosniaci, iar Joseph Blatter este "profund mişcat" de mitralierea autobuzului echipei Togo.

Un soldat danez ucis şi alţi 5 răniţi în Afganistan. Armata daneză a anunţat că unul dintre soldaţii săi a fost ucis şi alţi cinci au fost răniţi vineri de un dispozitiv exploziv în sudul Afganistanului, transmite Focus News. Comandamentul Operaţional al Armatei a declarat că soldaţii se aflau în interiorul unei vehicul lovit de o explozie. Soldaţii au fost transportaţi pe calea aerului spre un spital de campanie după explozia produsă vineri, dar unul dintre ei a fost declarat mort înainte de sosire. Doi dintre soldaţi se află încă sub tratament în spital. Ceilalţi trei au suferit răni uşoare, a declarat armata.

Andy Roddick a anunţat că nu participă la Cupa Davis. Andy Roddick a anunţat că anul acesta nu va participa în echipa SUA pentru Cupa Davis, pentru a se putea reface complet după numeroasele accidentări şi a-şi programa în linişte sezonul. La 27 de ani, Roddick, care a jucat întotdeauna în echipa ţării sale în ultimul deceniu, se va concentra pe cariera individuală. "Nu voi juca în Cupa Davis anul acesta, dar nu mă retrag definitiv din echipa naţională", a spus Roddick, citat de Reuters.

Protestele nu sunt o problemă pentru Peer. Emiratele Arabe Unite au trimis la WTA confirmarea oficială că jucătoarea israeliană de tenis Shahar Peer va primi viza pentru a putea participa la turneul de la Dubai, de luna viitoare. Anul trecut, Peer s-a văzut fără viză de intrare în Emirate, motivul, nemărturisit oficial, fiind tulburările dintre Israel şi militanţii palestinieni din Gaza, potrivit Sky Sports.

Safet Susic pleacă în turneu după jucătorii bosniaci. Noul antrenor al reprezentativei de fotbal al Bosnia-Herţegovina, Safet Susic, a spus că prima lui sarcină este de a pleca într-un turneu, pentru a se întâlni cu jucătorii, întrucât, practic, toţi joacă în străinătate. Primul pas al tehnicianului de 54 de ani, care l-a înlocuit pe Miroslav Blazevic, după ratarea calificării la Mondiale-2010, va fi în Germania, unde se va întâlni, la Wolfsburg, cu Edin Dzeko, potrivit USA Today.

Joseph Blatter este "profund mişcat". Preşedintele Federaţiei internaţionale de fotbal, Joseph Blatter, a declarat că aşteaptă "un raport complet" de la Confederaţia africană de fotbal (CAF), după mitralierea autobuzului echipei Togo care se ducea la Cupa Africii pe Naţiuni-2010, se arată într-un comunicat al FIFA, care precizează, de asemenea, că "este în contact cu confederaţia africană şi cu preşedintele ei, Issa Hayatou", potrivit Goal.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite