Cinci adolescente scot demonii din oameni: "Noi nu suntem nişte tinere normale"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Demoni, blesteme şi vrăji sunt elemetele cu care lucrează cinci adolescente din Marea Britanie care fac parte dintr-o şcoală de exorcişti, Deşi arată ca nişte tinere obişnuite fetele, înarmate cu biblii, cruci şi apă sfiinţită, scot demonii din oameni.

Se pare că biserica pur şi simplu nu poate ţine pasul cu cererea. "Sunt peste 100 de echipe de exorcişti care acţionează peste tot în lume. Liniile noastre telefonice sunt ocupate constant, avem şi peste 1.000 de cereri pe lună. Am călătorit în ţări precum Africa, Ucraina, Anglia şi chiar Australia, povesteşte reverendul Bob Larson pentru DailyMail.

Echipele sale de exorcişti conţin oameni de toate vârstele de la tineri până la vârstnici de 70 de ani, dar grupul care a stârnit controverse în comunitatea religioasă este cel al tinerelor de 15, 16 şi 19 ani.

Adolescentele care deşi abia au absolvit şcoala de exorcizare sunt foarte eficiente şi rapide în vindecarea celui posedat. "Am constatat că adolescentele de sex feminine au mai mare putere de vindecare a acelui posedat", spune reverendul.

Tinerele spun că sunt prea ocupate să se uite la televizor şi filmele precum Harry Potter sau Twilight nu sunt de nasul lor: "Noi nu suntem nişte tinere normale".

image
image
În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite