Ziarist agresat pentru liniştea lui Sarkozy

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist egiptean i-a rupt mâna unui jurnalist pentru a-l împiedica să-i fotografieze pe preşedintele francez împreună cu prietena acestuia Toată planeta, cu ochii pe liderul de la

Un poliţist egiptean i-a rupt mâna unui jurnalist pentru a-l împiedica să-i fotografieze pe preşedintele francez împreună cu prietena acestuia

Toată planeta, cu ochii pe liderul de la Elisee. Nu mai este de mirare că a fost lansat şi un cântec pe internet dedicat cuplului cel mai "glamour" (strălucitor) al sfârşitului de an: Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni. În timp ce unii se aşteaptă la o eventuală căsătorie la începutul anului 2008, alţii sunt uimiţi de imaginea neaşteptată a unui şef de stat.

Liderul francez, Nicolas Sarkozy, şi-a continuat nestingherit vacanţa de sfârşit de an în Egipt, alături de prietena sa, cântăreaţa Carla Bruni. Asta nu înseamnă că forţele de securitate egiptene au avut parte de linişte în acest timp.

Fotoreporterii care îl urmăresc pe înaltul oaspete au avut parte şi ei de "surprize". Astfel, forţele de securitate nu au ezitat să folosească armamentul din dotare pentru a-i îndepărta pe paparazzi de ambarcaţiunea în care se aflau Sarkozy şi Carla Bruni.

Un fotograf al agenţiei France Presse a fost rănit de un poliţist egiptean în timp ce îl fotografia pe liderul de la Elisee împreună cu ministrul său de externe, Bernard Kouchner, făcând jogging, sâmbătă, în jurul orei 18.00, pe o arteră foarte frecventată din staţiunea Sharm el-Scheikh.

La Luxor însă, Sarkozy şi Bruni s-au lăsat fotografiaţi printre turişti. Au apărut deja zvonuri că preşedintele francez a cerut o linie specială de telefon ("hotline") pentru ca prietena sa să poată lua legătura cu el la orice oră din zi şi din noapte.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite