Zi sângeroasă pentru americani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O studentă de 23 de ani a împuşcat mortal două tinere, după care s-a sinucis. Tragedia a avut loc în sala de curs a unui colegiu tehnic din Baton Rouge, Louisiana. Toate cele trei persoane

O studentă de 23 de ani a împuşcat mortal două tinere, după care s-a sinucis. Tragedia a avut loc în sala de curs a unui colegiu tehnic din Baton Rouge, Louisiana.

Toate cele trei persoane erau studente la "Louisiana Technical College", dar, la ora închiderii ediţiei, autorităţile americane nu stabiliseră motivele care au dus la declanşarea incidentului.Purtătorul de cuvânt al poliţiei locale a afirmat că victimele aveau 21, respectiv 26 de ani, dar a refuzat să le facă publice numele , deoarece familiile acestora nu fuseseră informate încă. În momentul atacului, în sala de curs, aflată la etajul doi al clădirii, se aflau 20 de persoane. Poliţia a blocat străzile din apropierea campusului iar studenţii aflaţi în clădire în acel moment au fost rugaţi să rămână pe loc. Cursurile au fost anulate până marţi inclusiv.

Colegiul oferă cursuri variate, de la educaţia copilului, asistenţă medicală până la sudură. Incidentul din Baton Rouge a fost al treilea atac cu armă într-un interval de 24 de ore în SUA şi al doilea într-o şcoală. Joi, o profesoară a fost grav rănită după ce soţul său a tras asupra ei, într-o şcoală primară din Portsmouth(Ohio ),apoi s-a sinucis. Joi seara, cinci persoane, doi poliţişti şi trei funcţionari municipali au fost ucişi de un bărbat care a intrat şi a deschis focul în timpul unei şedinţe a consiliului municipal din Kirkwood, o suburbie a oraşului Saint Louis (Missouri). (Alina Anghel)

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite