YouTube lansează o platformă video destinată alegerilor prezidenţiale din SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

YouTube a lansat, ieri, o platformă video în perspectiva alegerilor prezidenţiale americane din noiembrie 2012, care va realiza, între altele, transmisiuni în direct de la convenţiile democrată şi republicană, precum şi de la dezbaterile prezidenţiale, informează AFP.

Potrivit site-ului, această platformă, care nu va produce conţinut original, este concepută ca un "canal totul în unu" ce va permite urmărirea tuturor "momentelor cheie ale alegerilor, din acest moment până la alegerile din 6 noiembrie".


"Veţi putea urmări toate discursurile de la convenţii, dezbaterile prezidenţiale în direct", detaliază blogul YouTube. "Nu va mai trebui să mergeţi în altă parte, toate evenimentele acestor alegeri vor avea loc aici, în direct", adaugă acesta.


Printre înregistrările video de pe platformă (youtube.com/politics), se regăsesc imagini şi spoturi realizate de partidele politice, precum şi de diverse televiziuni sau publicaţii, cum ar fi ABC News, Al Jazeera, New York Times şi Wall Street Journal, precizează Olivia Ma, responsabilă de actualitate şi informaţii la YouTube.


Potrivit unui studiu recent, YouTube a devenit o sursă majoră de informaţie pentru ceea ce înseamnă actualitatea în lume. Potrivit centrului de cercetare Pew, înregistrările video legate de actualitate au fost cele mai căutate pe YouTube în cinci luni din 15, în perioada 2011 şi începutul lui 2012.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite