Vladimir Putin şi-a injectat botox?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apariţia, sâmbătă, a premierului Vladimir Putin la congresul formaţiunii Rusia Unită, unde şi-a anunţat candidatura la prezidenţialele din 2012, a dat prilej presei să facă tot felul de speculaţii pe seama schimbării la faţă a fostului lider de la Kremlin.

Presa din Rusia, dar şi ce-a străină se întreabă dacă nu cumva premierul rus a recurs la chirurgia plastică. Omul forte al Rusiei, care va împlini 59 de ani la 7 octombrie, nu a arătat parcă niciodată atât de bine. Această miraculoasă întinerire este pusă de ziarişti mai mult pe seama Botoxului şi mai puţin pe seama exerciţiilor fizice de care face atâta paradă Putin, scrie „Le Figaro".

În octombrie 2010, Vladimir Putin apăruse în Ucraina cu faţa tumefiată şi cu un pomete uşor învineţit, la o conferinţă de presă. Jurnaliştii ucraineni au pus imaginea liderului rus de atunci pe seama unei intervenţii de chirurgie plastică mai puţin reuşită. Dezminţirile oficiale nu au convins pe nimeni. Să fi recurs Putin la un lifting în jurul ochilor?

La începutul lunii septembrie, un ziar rusesc se întreba asupra schimbării fizionomiei premierului: pielea feţei este mai întinsă, pungile de sub ochi au despărut. Patru chirurgi plasticieni care au fost întrebaţi despre acestă schimbare au ajuns la concluzia că Putin şi-a injectat botox în frunte, şi-a făcut lifting facial în jurul ochilor şi şi-a injectat un lichid de întărire la nivelul pomeţilor. Toate aceste intervenţii explică expresia „încremenită" a feţei fostului lider de la Kremlin.

Vladimir Putin nu este singurul lider care a recurs la astfel de trucuri pentru a „întineri" artificial. Cele mai cunoscute două nume sunt: premierul italian Silvio Berlusconi şi fostul lider libian, Muammar Gaddafi.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite