Vladimir Putin, suspectat că şi-a operat faţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Rusia au apărut speculaţii conform cărora actualul premier rus şi totodată fost preşedinte al ţării a apelat la bisturiu pentru a-şi remodela trăsăturile

În timp ce se pregăteşte să devină preşedinte al ruşilor pentru a treia oară, Vladimir Putin, ajuns deja la 58 de ani, este bănuit că a recurs recent la operaţii estetice pentru a arăta (mult) mai tânăr decât este în realitate. Pielea din jurul ochilor apare mult întinerită, cu doar câteva riduri fine, iar obrajii par ai unui bărbat care nu a depăşit cu mult pragul de 30 de ani, se afirmă pe unele bloguri.

De altfel, zvonul că Putin a recurs la liftinguri a apărut încă din octombrie 2010, după ce el a venit la o conferinţă de presă în Ucraina cu un strat de fard aplicat pe faţă, sub care se întrezărea totuşi o vânătaie în jurul ochiului stâng. Purtătorul său de cuvânt a explicat atunci (fără să fie prea convingător însă) că a fost vorba de un efect cauzat de modul nefericit în care cădea lumina.

La începutul lunii, publicaţia liberală „New Times", într-un articol numit „Ce s-a întâmplat cu faţa lui Putin?", susţinea la rândul său că, cel mai probabil, el a apelat la injecţii cu Botox în zona pomeţilor.
Premierul rus continuă să-şi păstreze însă reputaţia de bun sportiv pasionat în primul rând de Judo, apoi de înot şi de vânătoare.
Dar criticii lui spun că el riscă să devină o parodie a fostului lider sovietic Leonid Brejnev, care s-a aflat la cârma URSS din 1964 şi până la moarta sa survenită în 1982.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite