Vladimir Putin cere presei să îi lase în pace familia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul rus Vladimir Putin, candidat la alegerile prezidenţiale de duminică, preocupat de bunăstarea familiei sale, vrea ca presa să le lase în pace pe soţia şi fiicele sale, relatează RIA Novosti, în pagina electronică.

"Vedeţi doar că membrii familiei mele nu se ocupă nici de politică, nici de afaceri, nu se amestecă în nimic şi aş vrea ca toată lumea să îi lase în pace, deoarece eu mă preocup de binele şi de siguranţa lor", a declarat şeful Guvernului în cadrul unei întâlniri cu redactorii-şefi ai ziarelor occidentale care a avut loc la reşedinţa sa din Novo-Ogarevo (în apropiere de Moscova).

Unul dintre participanţii la întâlnire l-a întrebat pe Putin dacă soţia sa Liudmila este pregătită să revină în viaţa politică în calitate de Primă Doamnă.

"Nu este o persoană publică şi nu vrea să fie. În plus, presa modernă este necruţătoare şi nu toată lumea este dispusă să încerce (această cruzime)", a răspuns Putin.

Spre deosebire de şefii de stat care nu ezită să îşi expună soţiile în public, Vladimir Putin este de o discreţie remarcabilă.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite