Virginitatea Camillei, un subiect fierbinte pe Channel 4

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Documentarul "Regina Camilla" dezvăluie de ce prinţul Charles nu s-a căsătorit de la început cu "iubirea vieţii lui" şi explică de ce a fost nevoie ca regina să intervină Un nou film

Documentarul "Regina Camilla" dezvăluie de ce prinţul Charles nu s-a căsătorit de la început cu "iubirea vieţii lui" şi explică de ce a fost nevoie ca regina să intervină

Un nou film vorbeşte despre secretele intime ale familiei regale britanice şi o prezintă pe ducesa de Cornwall drept "o tânără cu moravuri îndoielnice", care nu se putea căsători cu moştenitorul tronului Marii Britanii.

Televiziunea Channel 4 oferă azi, în premieră, secvenţe filmate pe când Camilla avea numai 17 ani şi când, după balul de absolvire, şi-a pierdut virginitatea, fără a preciza însă cine a fost primul bărbat din viaţa ei.

Urmează apoi o întreagă dezbatere privind discuţiile care s-au iscat în familia reginei Elisabeta a II-a după ce prinţul Charles şi-a exprimat dorinţa de a se căsători cu iubita lui, Camilla. Acest film, deşi în linii mari este favorabil ducesei, e considerat stânjenitor de către familia regală, mai ales că vine la numai câteva zile înainte de difuzarea unui alt documentar, intens mediatizat, ce va prezenta, săptămâna viitoare, accidentul prinţesei Diana din pasajul subteran din Paris.

Cei doi fii ai Dianei au cerut ca imaginile cu mama lor pe moarte să fie cenzurate, dar Channel 4 a refuzat.

Revenind la filmul de azi, numit sugestiv "Regina Camilla", documentarul spune că, deşi Charles s-a certat mult timp cu părinţii săi pentru dreptul de a se căsători cu "femeia care i se potrivea", Camilla a înţeles mai bine decât el de ce nu poate deveni regină.

Ea a admis să-l ajute să-şi aleagă o soţie "potrivită", adică nobilă şi virgină. În acest context, discuţiile indecente avute de cei doi la telefon, deşi el era deja căsătorit cu Diana, sunt reluate şi considerate "de înţeles" între doi amanţi care se cunoşteau de mulţi ani. Pe de altă parte, din film nu lipsesc nici dificultăţile pe care le-au întâmpinat cei doi, după moartea Dianei. O scenă memorabilă, prezentată cu lux de detalii, îl arată pe un protestatar care a venit la nunta de la Castelul Windsor, de acum doi ani, şi i-a oferit Camillei un câine rottweiler şi i-a strigat că nu e altceva decât o "stricată". Câinele reprezenta porecla pe care i-o dăduse Diana, cu ani în urmă, când îşi exprimase durerea că prinţul o înşală cu "rottweilerul de Camilla".

De altfel, filmul marchează şi faptul că una dintre bunicile Camillei, Alice Keppel, a fost, la rândul ei, amanta prinţului de Wales, devenit apoi regele Edward al VII-lea.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite