Viaţă vândută la licitaţie pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ian Usher, un britanic în vârstă de 44 de ani stabilit în Australia, a avut ideea de a-şi scoate "toată viaţa" la vânzare pe internet, plus casa din Perth (vestul continentului), maşina,

Ian Usher, un britanic în vârstă de 44 de ani stabilit în Australia, a avut ideea de a-şi scoate "toată viaţa" la vânzare pe internet, plus casa din Perth (vestul continentului), maşina, motocicleta, slujba şi chiar prietenii. Pentru toate acestea a obţinut un preţ "dezamăgitor", de numai 384.000 de dolari (circa 250.000 de euro).

Lui Usher i-a venit această idee năstruşnică după ce a divorţat de soţia sa, de amintirea căreia speră să scape prin acest gest neobişnuit. Imigrantul britanic a declarat că se aştepta la jumătate de milion de dolari şi că locuinţa lui valora cât a obţinut pe toate celelalte bunuri scoase la licitaţie. Usher îşi doreşte să călătorească şi să urce măcar o dată în Turnul Eiffel.

Doar cu hainele de pe el

Din viaţa sa trecută, britanicul nu vrea să-şi păstreze decât paşaportul, portofelul şi hainele pe care le poartă.

El a refuzat deocamdată să dezvăluie identitatea cumpărătorului (care va fi angajat de probă în locul lui ca asistent de vânzări), însă a promis că îi va face cunoştinţă şi cu prietenii lui, pe care omul i-a "cumpărat" în urma licitaţiei.

"Existenţa mea e fantastică, dar vreau să închid acest capitol şi să iau totul de la capăt", a mărturisit Usher. El nu este primul care şi-a scos viaţa la licitaţie pe internet: în ianuarie 2007, un australian a obţinut 6700 de dolari (circa 4500 de euro) pentru acelaşi gen de ofertă.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite