Vânzările albumelor Amy Winehouse au explodat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La doar două zile după moartea artistei Amy Winehouse, vânzările albumelor sale au crescut spectaculos. Artista domină topul iTunes în 16 ţări.

Vânzările albumelor lui Amy Winehouse au crescut de 37 de ori, iar cele de piese de 23 de ori. Oficialii companiei Oficial Chart estimează că vânzările vor continua să crească săptămâna aceasta.

Back To Black a reintrat în topul albumelor, după ce s-a aflat că Amy Winehouse a decedat. Deşi acest album a fost înregistrat acum cinci ani, a urcat rapid până pe locul 59. Albumul a urcat pe primul loc în topul iTunes (vânzări online în format digital) în Marea Britanie, plus în alte 15 ţări. Piesele editate pe single de pe Back To Black, şi anume Rehab şi cea care dă titlul albumului au revenit în clasamente pe locurile 181, respectiv 81.

Nici primul album al artistei, Frank, lansat în 2004 nu a rămas neremarcat. Acesta a urcat pe locul 9 în clasamentul iTunes.

Află de pe forbes.ro lecţia exceselor sau cum arată topul vedetelor decăzute

Vezi o galerie foto cu cine completează TOPUL celor 10 vedete care au călcat strâmb, dar şi pe ce loc se situează cântăreaţa Amy Winehouse

Citeşte pe forbes.ro cine ia averea lui Amy Winehouse

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite