VIDEO Îi mulţumesc lui Steve Jobs cu mere şi flori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de oameni s-au adunat în faţa casei lui Steve Jobs din California, la un altar improvizat din flori, mesaje de omagiu şi mere muşcate care imită legendarul logo al mărcii Apple, al cărui cofondator era Jobs. Locuri de pelerinaj pentru mii de utilizatori de iPad şi iPhone au devenit şi campusul şi magazinele Apple.

Casa din Palo Alto (California) a lui Steve Jobs, cofondatorul Apple, care a murit miercuri la vârsta de 56 de ani, s-a transformat într-un loc de pelerinaj. Zeci de americani au aprins lumânări şi au depus pe un altar improvizat flori şi mere.

Vezi aici imagini cu altarul de flori şi mere din faţa casei lui Steve Jobs

iPod-uri în faţa magazinelor

În faţa unuia dintre aceste magazine din Washington, un bărbat a depus trei calculatoare Macintosh vechi, în mijlocul a zeci de lumânări, dispozitive iPod şi buchete de flori. ,,Este un omagiu pentru Steve Jobs, fără care nu aş fi devenit niciodată inginer,, a explicat el.

35 de milioane de microbloguri

Aproape 35 de milioane de microbloguri au fost înregistrate în China joi, la prânz, în memoria cofondatorului Apple, pe principalul serviciu de microblogging din ţară, Sina Weibo, în timp ce mai mulţi clienţi au mers la magazine Apple pentru a-i aduce un omagiu.

Citeşte şi
Teoria conspiraţiei: Steve Jobs era deja mort în momentul lansării iPhone 4S

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite