VIDEO Charlene de Monaco neagă neînţelegerile cu prinţul Albert: "Uitaţi-vă la noi cât de fericiţi suntem!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un interviu pentru revista Vogue, prinţesa Charlene de Monaco neagă că ar exista probleme în relaţiei ei cu prinţul Albert.

"Apariţia acestor zvonuri chiar în pragul nunţii este ruşinoasă, uitaţi-vă la noi cât de fericiţi suntem", a declarat prinţesa la două săptămâni de la apariţia zvonurilor şi o săptămână de la nuntă.

"Cred că scopul a fost să saboteze un eveniment atât de frumos. Sunt minciuni categorice. Nu o să mă cobor la nivelul lor şi să ofer un alt răspuns decât să se uite la fotografiile cu mine şi cu Albert îndrăgostiţi, când ne-am căsătorit. Ele vorbesc mai mult decât aceste zvonuri rele", a mai spus Charlene pentru Vogue.

Publicaţia franceză L'Express a scris că Charlene Wittstock ar fi încercat să fugă de câteva ori pentru a pune capăt logodnei cu Albert de Monaco după ce s-a zvonit că acesta ar urma să devină tată pentru a treia oară în afara căsătoriei.

Mai multe ziare condamnă imaginea de cuplu fericit pe care cei doi încearcă să o afişeze: au zâmbete artificiale şi par a se simţi stingheri unul în preajma celuilalt.

Mai mult de atât, până şi săruturile dintre ei sunt scurte şi atipice pentru doi îndrăgostiţi. Aflaţi la o somptuoasă recepţie la Durban, prinţii s-au sărutat rapid şi timid.

VIDEO

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite