VIDEO-FOTO Elefantul de circ bătut şi înjunghiat ar putea scăpa din mâinile îngrijitorului român

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Speranţa că elefantul de circ Anne ar putea fi eliberat din captivitate în câteva zile creşte. Un medic veterinar al Grădinii Zoologice Whipsnade şi ofiţeri din cadrul Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals (RSPCA) au fost lăsaţi să viziteze elefantul şi să vadă care este starea sa, după ce presa a difuzat imagini tulburătoare surprinse cu camera ascunsă în care Anne era bătut crunt de cel care ar fi trebuit s

Citiţi şi: FOTO/VIDEO Ultimul elefant de circ din Anglia, bătut şi înjunghiat de un îngrijitor român

Tabloidul britanic Daily Mail a publicat marţi o fotografie cu Nicolae Niţu, cunoscut sub numele de Jimmy, "îngrijitorului" român care a lovit cu bestialitate ultimul elefant de circ din Marea Britanie.

În adăpostul în care se afla elefantul Anne a fost montată o cameră de către Animal Defenders International (ADI), prin care s-a putut observa, că, în perioada 21 ianuarie - 15 februarie, animalul a fost lovit de 48 de ori, în corp şi în cap, în timp ce era legat cu lanţuri la picioare.  Asociaţiile care luptă pentru drepturile animalelor susţin că până şi faptul că elefantul Anne a fost ţinut în lanţuri este o acţiune deosebit de crudă pentru că suferă de artrită.

image
image

Nicolae Niţu                                              Bobby Roberts

În pofida imaginilor extrem de elocvente, directorul circului, Bobby Roberts, neagă faptul că elefantul ar fi fost abuzat în vreun fel.

Jan Creamer, directorul Animal Defenders International, a declarat că organizaţia sa şi-a exprimat îngrijorarea în legătură cu sănătatea elefantului Anne în urmă cu mulţi ani, iar acum, pentru că deţine şi dovezi, va cere acţionarea în justiţie a celor vinovaţi.

image
image
image
În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite