VIDEO OZN-uri deasupra SUA! Fenomeul a fost prezis de un ofiţer american

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe obiecte zburătoare neidentificate (OZN) au fost zărite de către cetăţenii din New York acum câteva zile. Incidentul a fost filmat şi mai multe videoclipuri cu OZN-urile au fost postate pe internet.

În ciuda faptului că de cele mai multe ori astfel de întâmplări sunt alarme false, iar OZN-urile se dovedesc a fi nimic altceva decât baloane meteorologice, de data aceasta presa internaţională este intrigată de un aspect privind autenticitatea fenoemnului.

Astfel, se pare că totul a fost prezis într-o carte publicată de un ofiţer în rezervă al Forţelor Aeriene din SUA. Potrivit acestuia, pe 13 octombrie (ziua în care a avut loc fenomenul) "mai multe OZN-uri vor putea fi văzute deasupra principalelor oraşe ale lumii".

Atât poliţia din New York cât şi Autoritatea Aviatică Fenerală au primit numeroase sesizări referitoare la acest incident. Majoritatea martorilor au declarat stupefiaţi că nu au mai asistat niciodată la un astfel de fenomen.

Mulţi dintre martori sunt convinşi că a fost vorba despre o vizită extraterestră, cu atât mai mult cu cât autorităţile nu au putut stabili natura lor, potrivit New York Post. 

Cu toate acestea, nu a fost dezminţită posibilitatea ca şi de data aceasta să fie vorba doar de baloane meteorologice lansate în atmosferă.

VIDEO

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite