VIDEO Jurnalism extrem: revistă dedicată exclusiv tragediilor soldate cu morţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În oraşul Mexico City există o publicaţie dedicată exclusiv tragediilor, accidentelor şi crimelor care au loc în Mexic.

În fiecare noapte, jurnaliştii de la revista "Alarma" ies pe străzile oraşului şi se afundă în cele mai rău famate cartiere în speranţa de a fi primii care ajung la faţa locului în cazul unui deces macabru, pentru a reuşi să facă fotografii cadavrului.

"Foarte rar se întâmplă ca oraşul să fie liniştit. Din cauză că e aşa de mare, se întâmplă ceva mereu. Dintr-un motiv sau altul, mereu are loc o crimă, nu există zi în care să nu aibă loc o crimă" declară unul dintre angajaţii  revistei.

Jurnaliştii de la "Alarma" ascultă constant staţiile poliţiei şi ale ambulanţelor. Ei se grăbesc să ajungă la locul tragediei înaintea forţelor de ordine pentru a reuşi să obţină fotografii cât mai detaliate ale cadavrelor. Meseria lor este periculoasă întrucât majoritatea incidentelor au loc în cartierele periculoase din Mexico City.

"Primul lucru de care ne lovim este poliţia. Cunoaştem bine zonele periculoase şi suntem mereu precauţi pentru a putea lucra" declară David Alvarado Hernandez de la "Alarma". El are în spate o carieră de 12 ani ca reporter de terne specializat pe crime.

Miguel Rodriguez Vasquez, redactorul şef al revistei macabre, a explicat de ce revista sase vinde şi de ce rezistă pe piaţă, deşi fotografiile publicate sunt cu adevărat macabre.

"Publicăm evenimente violente care au loc pe tot teritoriul ţării. Revista noastră este un fel de catalog al morţii în Mexic. Dacă furi, faci un accident şi mori sau eşti executat, cu siguranţă vei apărea în Alarma" a declarat Miguel Rodriguez Vasque.

Echipa de la revista mexicană susţine că nu are concurenţă pe piaţă pentru că nimeni nu publică fotografii atât de explicite precum ale lor.

VIDEO (ATENŢIE! IMAGINI ŞOCANTE):

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite