Unchiul lui Obama, mare amator de petreceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unchiul preşedintelui SUA, Barack Obama, arestat pentru conducere în stare de ebrietate locuieşte într-o vilă din Boston, organizează frecvent petreceri în curte şi lucrează la un magazin, deşi se află ilegal în SUA, informează „Daily Mail," în ediţia online.

Reporterii „Daily Mail" au aflat că Onyango Obama, căruia preşedintele SUA îi spune „Unchiul Omar", locuieşte într-o vilă, organizează frecvent petreceri în curte şi lucrează la un magazin de băuturi alcoolice.

Vecinii spun că în curtea casei lui Onyango din Framingham (Boston) este plin de oameni mereu. Imigrantul clandestin este descris de cunoscuţi ca fiind „prietenos" şi „sociabil". În plus, oamenii nu ştiau că el este unchiul preşedintelui Barack Obama.

„Este sociabil, prietenos. Mulţi dintre copii se joacă în curtea lui", afirmă un vecin, Roger Small.

„Cred că voi suna la Casa Albă"

Onyango Obama a fost arestat la 24 august la Framingham, fiind inculpat pentru conducere în stare de ebrietate şi plasat în detenţie în virtutea legislaţiei privind imigraţia, ceea ce sugerează că acesta nu avea viză valabilă pentru Statele Unite.

Afirmând că nu a băut decât „două beri", Onyango Obama avea „ochii roşii, o voce de om beat" şi mirosea „puternic a alcool", a declarat pentru AFP locotenentul Blaise Tersoni.

Întrebat apoi dacă vrea să sune pe cineva, el a răspuns: „Cred că voi suna la Casa Albă".

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite