Un voiaj inventat pentru Berlusconi?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu doar câteva zile înainte de vizita oficială a lui Silvio Berlusconi în România, anunţată pentru începutul săptămânii viitoare, presa din Peninsulă semnalează o nouă polemică ce-l are ca protagonist pe premierul italian.

Concret: acesta ar fi invocat o vizită oficială în Belarus pentru a evita să se prezinte la o audienţă din „procesul Ruby", ce urmează să aibă loc la Tribunalul din Milano în ziua de 31 mai. În acest proces, şeful Cabinetului de la Roma este acuzat că a avut relaţii sexuale cu o minoră de origine marocană. Potrivit ediţiei online a publicaţiei „Naviny.By" din Belarus, avocaţii lui Berlusconi ar fi invocat un voiaj al acestuia la Minsk pentru a-i justifica absenţa de la procesul fostei sale protejate.

Numai că ambasada italiană din capitala Belarus, cât şi publicaţia menţionată, dezmint ştirea referitoare la voiajul lui Berlusconi la Minsk. Din acest motiv, premierului italian i-au fost cerute clarificări oficiale, prin intermediul lui Pino Pisicchio, vicepreşedintele formaţiunii „Alleanza per l'Italia".

Explicaţii urgente

„Preşedintele Consiliului (titulatura oficială a premierului italian - n.red.) să clarifice imediat cum stau lucrurile cu voiajul său fantomă în Belarus", a cerut Pisicchio din aula Camerei Deputaţilor. „Chiar avocaţii domniei sale au pomenit de prezenţa la Minsk, aşa că cerem clarificarea situaţiei", a mai spus oficialul italian. 

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite