UPDATE Un român şi-a dat foc la Roma, în faţa sediului Preşedinţiei Italiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român s-a autoincendiat în faţa sediului Preşedinţiei Italiei, în centrul Romei, bărbatul fiind transportat în stare gravă la spital, scrie Corriere della Sera.

UPDATE 17.34 Românul care şi-a dat foc în faţa sediul Preşedinţiei Italiei, la Roma, are şase copii şi a suferit arsuri pe 50 la sută din suprafaţa corpului, informează site-ul online-news.it.

Potrivit ziarului La Repubblica, românul în vârstă de 55 de ani, nemulţumit de situaţia economică precară, s-a stropit cu benzină după care şi-a dat foc cu o brichetă, sub privirile turiştilor aflaţi în centrul Romei.

Incidentul a avut loc în jurul orei 14.00 (15.00, ora României). Bărbatul a fost transportat la Spitalul Sant'Eugenio din Roma, având arsuri, dar medicii au anunţat că viaţa lui nu este în pericol.

Foto arhivă: Bărbatul a fost transportat imediat la spital

Este vorba de un cetăţean român în vârstă de 55 de ani care locuieşte în localitatea Pinerolo din regiunea Piemonte (nordul Italiei). Bărbatul are doi copii şi a rămas fără loc de muncă.

Un carabinier a intervenit pentru a stinge focul, dar a fost şi el cuprins de flăcări, suferind arsuri uşoare la o mână.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite