Un pui de leu dintr-o specie foarte rară s-a născut la un circ din Columbia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muncitorii unui circ din Columbia au fost suprinşi de apariţia neaşteptată a unui pui de leu alb. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât aceştia nu ştiau că leoiaca mamă este însărcinată.

Puiul a fost botezat Milagros (“minune” în limba spaniolă ) şi este primul exemplar de leu alb născut în ultimii 14 ani. Deşi părinţii puiului de leu au în întregime blana galbenă, acesta s-a născut complet alb. Datorită culorii sale, ceilalţi lei din incinta circului nu l-au recunoscut ca făcând parte din specia lor şi au încercat să îl atace.

Din acest motiv, puiul de leu alb a fost izolat de restul animalelor şi primeşte îngrijire specială.

Muncitorii circului din Monteria au fost foarte surprinşi de apartiţia puiului de leu deoarece nu ştiau că mama lui Milagros, Chiara, este însărcinată.
Leii albi sunt pe cale de dispariţie , în întreaga lume fiind  doar 300 de exemplare din aceasta specie. Culoare albă a acestor lei este dată de o gena recesivă.
“Cel mai important lucru este să îl creştem, deoarece este un animal unic. Este singurul leu alb din America de Sud”, a declarat dresorul circului, potrivit The Telegraph.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite