Un grup media britanic a rupt legăturile cu cotidianul irlandez care a publicat fotografiile cu ducesa de Cambridge

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupul media britanic Northern and Shell a anunţat, sâmbătă, că a rupt legăturile cu tabloidul irlandez Irish Daily Star, care a publicat fotografiile cu Kate, ducesa de Cambridge şi soţia prinţului William, cu sânii goi, la plajă, în vacanţă, transmite AFP.

Tabloidul irlandez a publicat fotografiile cu Kate, stând la soare fără sutien, în această vară. Publicarea acestor fotografii a produs furia familiei regale britanice care a anunţat că va acţiona în instanţă revista franceză Closer, prima publicaţie care a făcut publice aceste fotografii.

Northern and Shell, care administrează publicaţia Irish Daily Star alături de grupul Independent News and Media, cu sediul la Dublin, a precizat că nu exercită niciun control asupra conţinutului editorial al tabloidului şi a condamnat publicarea fotografiilor.

Cotidianul Irish Daily Star a publicat sâmbătă fotografiile cu Kate Middleton fără sutien apărute în revista franceză Closer. "Ne confruntăm cu situaţia ridicolă în care elitele sunt protejate de presă", a explicat pentru BBC redactorul-şef al ziarului, Mike O'Kane.

"Dacă fotografiile sunt făcute de pe un drum public, avem dreptul să le publicăm, dacă nu primim un ordin în sens contrar. Încercăm să vindem cât mai multe exemplare, nu-mi voi cere scuze pentru asta", a adăugat redactorul-şef.

Fotografiile cu Kate, făcute vara aceasta în sudul Franţei pe o proprietate privată, "nu sunt diferite de cele ale altor celebrităţi, ca Rihanna sau Lady Gaga", a mai spus acesta.

Mai mult, a continuat el, soţia prinţului William, care este al doilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, "nu este viitoarea regină a Irlandei, deci singurul loc unde acest lucru poate provoca furie este Marea Britanie".

Mike O'Kane a ţinut să mai menţioneze că pozele controversate sunt de "foarte, foarte bun gust". scrie Agepres.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite