Un cascador a murit în timpul unui spectacol, după ce a căzut dintr-un avion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Renumitul cascador Todd Green a murit după ce a căzut dintr-un avion, de la o distanţă de 70 de metri. Bărbatul încerca să sară de pe un avion pe un elicopter, într-un spectacol al aerului din Michigan.

Tragica întâmplare a avut loc la un spectacol în aer, în faţa a 75 de mii de spectatori îngroziţi. Bărbatul încerca să facă o cascadorie şi să sară de pe aripa unui avion într-un elicopter. În timp ce îşi lua avânt, acesta a alunecat şi a căzut de la o înalţime de aproximativ 70 de metri. Iniţial, spectatorii au crezut că totul face parte din spactacol. Imediat, un organizator a anunţat că momentul a scăpat de sub control. Todd Green a fost dus de urgenţă la spital, unde a fost declarat mort, relatează The Sun.

image

Todd nu era la prima cascadorie de acest fel, el fiind acomodat cu astfel de show-uri, mai ales ca era fiul legendarului cascador aerian Eddie Green.
Colegii lui Todd sunt şocaţi de moartea acestuia.”Todd era extrem de bun la ceea ce făcea şi se pregătea ore în şir pentru spactacolele lui.”

Incidentul este al treilea de acest gen din acest weekend. Sâmbătă, alţi doi piloţi au murit în faţa a mii de spactatori, după ce avioanele lor s-au prabuşit.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite