Un avion turistic lovit de fulger s-a prăbuşit în apropierea oraşului Solemont

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un avion turistic s-a prăbușit vineri noapte, în apropierea orașului Solemont, la aproximativ treizeci de kilometri de Montbéliard, având patru persoane la bord, a anunţat Prefectura Doubs, menţionează Le Figaro.

"Care patru persoane, pilotul şi trei pasageri, erau de naționalitate elvețiană. Se pare că avionul a decolat de pe un aeroport din Belgia și avea destinaţie Elveția", mai precizează Prefectura.

Echipele de salvare au fost alertate în jurul orei 6:40, epava micului avion turistic aflându-se pe teritoriul orașulului Solemont, unde au ajuns la aproximativ 40 de minute după ce aeronava a emis un apel de primejdie.

"Acesta s-a prăbușit pe un platou la 500 de metri de primele case ale orașului", a declarat Didier Grillot, primarul din Solemont.

"La faţa locului exista o gramada de fiare, avionul a fost dezintegrat," a spus acesta după ce a vizitat locul accidentului. Nu au existat supraviţuitori dintre persoanele aflate la bord. "Mai multe persoane mi-au spus că au văzut cum avionul a fost lovit de fulger", a adăugat el.

Departamentul Prefecturii de Doubs a iniţiat Starea de alertă galbenă, anunţând o ploaie ușoară în zona accidentului.

Orăşelul Solemont  este situat între păduri și pășuni în Muntii Lomont.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite