Un "Romeo" a intrat, călare pe cal, în casa femeii pe care dorea să o impresioneze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un polonez romantic a făcut un plan nebunesc de a o impresiona pe femeia de care este îndrăgostit. Bărbatul le-a povestit prietenilor, la o bere, că vrea să intre călare în casa femeii. Mai mult de atât, acesta a şi pus planul în aplicare.

Polonezul Jan Rudnicki, 40 ani, a vrut ca femeia de care este îndrăgostit să înţeleagă că el este bărbatul pe care l-a visat venind pe un cal alb.

La o discuţie cu prietenii, pe când se aflau într-un bar, bărbatul a făcut un plan cu care credea că o va cuceri pe Gosia Domoslawska, 36 ani. Jan urma să se dezbrace, să se urce pe cal şi să intre călare în casa femeii, scrie metro.co.uk.

Prietenii s-au amuzat pe seama planului său, dar nu s-ar fi gândit niciodată că acesta chiar voia să îl pună în aplicare.

„Am crezut că glumeşte. Dar s-a dezbrăcat, s-a urcat pe calul cu care a venit la bar şi a plecat. Ulterior, am aflat că a fost arestat”, au spus amicii lui Jan Rudnicki.

Deşi calul nu era alb, femeia a fost profund impresionată de gestul bărbatului. Însă nu într-un sens bun.

"Eram acasă şi mă uitam la televizor cu fiica mea când am auzit nişte zgomote puternice. Apoi un bărbat pe jumătate dezbrăcat, călare pe cal, a apărut în cameră", a declarat femeia care a sunat imediat la Poliţie, reclamând prezenţa unui „nebun” la ea în casă.

"Dacă şi-a imaginat că aşa mă va cuceri, probabil e nebun", a mai spus Gosia Domoslawska.

"Este ilegal să intri neinvitat în casa cuiva iar acest om va fi pedepsit în consecinţă", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Bărbatul, tatăl a şapte copii şi-a cerut scuze şi s-a oferit să repare stricăciunile.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite